Betaalmethoden

 

Credit card

Squiggly accepteert de volgende creditcards: Visa, MasterCard, JCB en American Express.
Andere beschikbare betaalmethoden verschillen per land.
 

Veilig bestellen voor u

Onze betaaldienstverlener, Computop, maakt gebruik van state-of-the-art software om uw creditcardbetaling veilig te verwerken. Op de creditcard betalingspagina vult u uw creditcardgegevens in. Computop controleert uw gegevens bij uw bank en pas na het verifiëren van de gegevens geven ze toestemming voor de betaling. Computop is de enige partij die toegang heeft tot de creditcardgegevens. Niemand anders kan uw gegevens zien, ook Squiggly niet.
 

Veilig bestellen voor ons

Omdat Squiggly verantwoordelijk is voor het voorkomen van creditcardfraude, hebben wij het recht om informatie bij uw bank op te vragen wanneer het adres op de kaart niet overeenkomt met het adres waar de goederen naartoe worden verzonden. Wij hebben ook het recht om zonder opgaaf van redenen orders te annuleren.
 
Wij rapporteren alle (pogingen tot) creditcardfraude aan het creditcardbedrijf.
 

PayPal & PayPal Express

PayPal is een online betaalservice die is ontworpen om veilig financiële transacties via het internet uit te kunnen voeren. PayPal fungeert als een soort veiligheidsbuffer. U hoeft geen creditcard- of bankgegevens in te vullen. Bezoek de PayPal site voor meer informatie.
 
Belangrijke opmerking: Bij gebruik van PayPal Express is de klant zelf verantwoordelijk voor het invoeren van het juiste verzendadres en het controleren van de standaardinstellingen. Levering naar een verkeerd adres als gevolg van een onjuiste instelling in PayPal Express, is daarom geen grond voor een terugbetaling of nieuw product van Squiggly.com.
 

Alleen voor klanten in de EU: Vooruit betalen per bank

U kunt er ook voor kiezen om vooruit te betalen per bank. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, verzenden we uw aankoop. Tot we uw betaling ontvangen hebben, houden we de goederen maximaal 8 dagen apart voor u. Binnen deze termijn moet de betaling binnen zijn. Als we de betaling niet binnen deze termijn binnen hebben, zal de order worden verwijderd en gaan de goederen terug de voorraad in.
 
IBAN: NL22 ABNA 0452 1260 88
BIC: ABNANL2A
 

Onder Rembours (betalen aan de postbode)

Onder Rembours versturen is interessant voor grote bestellingen. Rembours betekent dat de postbode uw order bij u aan de deur aflevert, waarbij u het totaalbedrag van de order contant af moet rekenen. Indien u niet thuis bent, krijgt een briefje en kunt u het pakketje op het postkantoor afhalen en afrekenen. Het pakketje blijft slechts 8 dagen op het postkantoor; daarna wordt het retour gestuurd. Als u gebruik wilt maken van deze betaalmethode, kies dan de optie 'Onder Rembours' bij de verzendwijzen in uw winkelmandje. Hier vindt u ook de actuele prijs van deze dienst. 
 

Cash/Pin

Wanneer u naar onze winkel in Rotterdam komt om uw bestelling op te halen, voor een reparatie of advies van een van onze experts, kunt u met contant geld of pin betalen.

 

iDeal (voor Nederlandse klanten)

iDeal is de meest eenvoudige en meest gewaardeerde wijze van betaling. Met iDeal betaalt u vanaf uw eigen bankrekening. De transactie wordt veilig door uw bank uitgevoerd. Na betaling gaat u terug naar de website. Orders betaald via iDeal worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.
 

Mister Cash / Bancontact (voor Belgische klanten)

Mr Cash is de meest eenvoudige en meest gebruikte vorm van betaling. Met Mr Cash betaalt u vanaf uw eigen bankrekening. De transactie wordt veilig door uw eigen bank uitgevoerd. Na betaling gaat u terug naar de website. Orders betaald via Mr Cash worden op werkdagen binnen 24 uur verstuurd.
© 1997 - 2020 Squiggly Trading B.V. | Een Holland Watch Group B.V. Online Winkel